Особливі вітання для особливих діток

Вітав малечу керівник Вишневської міської організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Сергій Крупний.

Почали святкувати плеяду новорічних свят в залі СК «Олімп» після тренування. Свято влаштували тепле та сімейне – діти, батьки та небайдужі до проблем дітей волонтери.

На долю дітей із обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. І в цьому їх підтримують щирі та безкорисливі люди з ГО «Почни з себе» та ГО «Олімп».

Купний діти

Сьогодні після тренування дітей почастували смачною піццею та презентували подарунки від Сергія Крупного. Хвилини щастя, безтурботність та посмішки, — дітки танцювали, вітали зі святами гостей та тренера Валерія Афонського, який віддає їм частинку свого серця і вкладає душу в роботу.

Купний діти 2

Радості і у дітей не було меж, і у їхніх батьків, адже так приємно відчувати турботу та доброзичливість, що йде від щирих людей.

Співпраця між активістами Руху “Справедливість”, ГО «Почни з себе» та ГО «Олімп» та дітьми з особливими потребами започатковує добрі спільні традиції. Адже тльки разом зможемо добитись справедливого майбутнього для всіх дітей!