Корупція не дозволяє оборонному замовленню перейти на українське виробництво, — Наливайченко

Корупціонери не дають українському виробнику напряму діяти в зоні АТО. Заявив лідер «Антикорупційного руху» В. Наливайченко, презентуючи на Громадському радіо свою програму «Армія гідності».

«Треба дати можливість оборонному замовленню – українським виробникам — поставляти прямо в зону АТО, в ці області де українські солдати захищають наших громадян, сучасне знаряддя, сучасні можливості для проживання наших солдат і найголовніше нищити корупцію, яка не дозволяє оборонному замовленню прийти на українське виробництво».

Він наголосив, що в гідній державі – гідна підтримка людей, своїх солдатів. Це насамперед гідне забезпечення, проживання, медицина, навчання гідне озброєння. Нещодавно «Антикорупційний рух Валентина Наливайченка» у співпраці з громадськими організаціями, воїнами АТО та Всеукраїнським об’єднанням «Батьківщина» передали бійцам 57 ОМБР два спеціалізовані модулі.

Сучасний модуль у вигляді невеличкого будиночку

Сучасний модуль у вигляді невеличкого будиночку

«Це сучасний модуль у вигляді невеличкого будиночку, сухий і теплий, який надає можливості бійцю на блокпостах чи то на передовій жити у гідних умовах», — наголосив Наливайченко.