«Вимагаємо справедливості» в Коцюбинському, що на Київщині

Команда Київської обласної організації Рух В. Наливайченка «Справедливість» разом із однопартійцями та прихильниками вийшли на акцію «Вимагаємо справедливості!» проти виведення коштів через офшори та ухилення можновладців від сплати податків.
Витік інформації, що дістав назву «Райські папери», юристи президента пояснюють тим, що його офшори були створені виключно для передачі корпорації «Рошен» у «сліпий траст», але люди не ймуть віри. І правильно роблять! Щоб розповісти українцям правду, з 11 листопада Рух «Справедливість» проводить акцію «Вимагаємо справедливості!» по всій Україні.

Київ обл 1Київ обл 2Не зважаючи на несприятливі погодні умови, ініціаторам акції вдалося поспілкувалися з людьми. Здивувала кільсть свідомих громадян, які цікавились проблематикою в країні і в своєму селищі. Це піднімало дух та додавало впевненості в правильності обраного напрямку – проведенні наметових кампаній.

Жителі скаржилися, що влада повністю відвернулися від них. Багато українців залишились віч-на-віч зі своїми побутовими проблемами, які через помилки «папєредників» стали наслідком для теперішніх. Заручниками в цій ситуації залишаються споживачі послуг, яким до кінця листопада через судові тяжби не надавалось тепло в оселі.

Впродовж всієї акції проводився збір підписів жителів, які зазначали в анкетах найактуальніші проблеми селища. Прикро те, що в основному до опитувань долучалися люди старшого покоління, молодь — більш інертна. Але всі небайдужі гаряче висловлювали свою громадянську позицію. Багатьом не байдуже майбутнє держави.

Люди втомилися від нахабного грабунку, але вони, на превеликий жаль, зневірились. З екранів телевізора їм стараються навішувати локшину щодо «покращень та реформ». Кожен канал танцює під дудку власника-олігарха. Саме тому живе спілкування з людьми — надзвичайно важливе.

Київ обл 3

«На нас чекає ще багато перешкод, але ми все здолаємо, бо віримо, що справедливість переможе!» — упевнені в Київській обласній організації Руху «Справедливості».