Наливайченко вимагає від Порошенка жорстких кадрових рішень у справі про розкрадання коштів при закупівлях палива для потреб армії

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко вимагає від президента Порошенка жорстких кадрових рішень у справі про розкрадання грошей із держбюджету України, виділених на закупівлю пального для оборонного відомства.

На переконання Наливайченка, міністр оборони Степан Полторак має негайно піти у відставку.

«Президенте, прийміть жорсткі кадрові рішення! Міністре, майте честь — підіть у відставку! Генеральний прокуроре, антикорупційний прокуроре, проведіть чесне розслідування і доведіть справу до покарання винних!» — написав Наливайченко на своїй сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, що детективи НАБУ затримали чотирьох осіб, включаючи заступника міністра оборони України і директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони за підозрою в причетності до розтрати більше 149 мільйонів гривень з державного бюджету. Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко вимагав відставки міністра оборони і глави Генштабу після вибухів у Калинівці.