«Якщо цю владу не зупинити — Україні і українцям не вижити!» — Наливайченко

Люди доведені до зубожіння і відчаю: низькими зарплатами і мізерними пенсіями, високими тарифами на житлово-комунальні послуги, наголосив лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко під час робочої поїздки на Житомирщину.

«Доведені ті, які ще не виїхали за кордон, а виїжджають масово: Україна втрачає кіаліфікованих спеціалістів у багатьох сферах», — говорить політик.

Наливайченко зауважив, що, побувавши в різних частинах області, зробив невтішні висновки: в деяких районах життя зупинилося на рівні п’ятдесятих років. Регіон потерпає від незаконної вирубку лісів, злочинногр видобутку піску і бурштину. А жителі Житомира потерпають від небезпечного громадського транспорту і приниження пенсіонерів, яким держава не компенсує ні копійки за проїзд.

«Заборгованість перед медпрацівниками міста 63 мільйонів гривень — протестні настрої найвищі! Якщо цю байдужу до проблем людей і некомпетентну владу не зупинити — Україні і українцям не вижити!» — наголосив лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.