Резолюція акції Руху «Справедливість»: тотальний контроль діючої влади, об’єднання опозиційних демократичних сил та боротьба з корупцією

BB04A518-9863-498D-9BB8-FD948553FC24

17 жовтня цього року об’єднана опозиція вийде на Майдан, де пройде всеукраїнська акція в підтримку великої політичної реформи. Таке рішення прописали в спільній Резолюції політсил, які підтримали акцію «За Наливайченка – проти агентів Москви у владі», що пройшла під стінами СБУ. Про це повідомив керівник Секретаріту Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

Головна вимога в Розолюції – покарати винних у справі про незаконний перетин кордонів України протягом 2014 — 2015 років, у якій Наливайченко був допитаний 21 вересня як свідок.

«Під час допиту, який тривав 3,5 години, надав докази використання літаків, у тому числі — з боку представників діючої влади. Йдеться про польоти до Росії під час лютого 2014 року. Навіть називаю куди були ці перельоти: до Бєлгорода, Москви, Сочі. Слідство має з’ясувати — хто літав. Що вивезли незаконно з України і передали російській стороні. Вимагаємо вигнати з влади агентів Кремля!» — наголосив лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко після того, як вийшов з допиту.

AD03558B-D3E9-4128-BBC3-83857B4946F3
У свою чергу, Руслан Колєсніков зазначив, що у рамках роботи штабів Спільних дій уже з наступного тижня лідер Руху «Справедливість» поїде у всеукраїнський тур, аби розповісти кожному українцю про злочинні діяння президента та його близького оточення.

«Чому Наливайченка політично переслідують? Тому що він викриває корупційні схеми Порошенка і таким чином являє загрозу його злочинному режиму. Те, що він говорить правду про цю корумповану владу, злякало президента. Наливайченко — центр нової опозиції. І олігархат, що при владі, буде робити все, аби цього не допустити. Але в них нічого не вийде!» — наголосив керівник Секретаріату Руху Руслан Колєсніков.