Офіційна заява Громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість»

Нинішня антиукраїнська та антидемократична влада впевнено скочується в прірву диктатури.

Президент України Петро Порошенко замість того, аби займатись виконанням своїх передвиборчих обіцянок та подоланням корупції в країні, вирішив стати на шлях брудної боротьби з громадськими активістами та антикорупційними організаціями.

Для цього влада використовує добре відомі методи часів Януковича: провокація — прийняття незаконних і антидемократичних рішень — тиск і шантаж!

Черговим об’єктом нападу став Віталій Шабунін, якому після вдало проведеної провокації було оголошено підозру у вчиненні злочину.
Свої ганебні дії, влада намагається прикрити «папірцями», такими як розрекламований політтехнологами з Адміністрації Президента України Указ про сприяння розвитку громадянського суспільства від 26 лютого 2016 року.

Громадсько-політичний рух В. Наливайченка «Справедливість» засуджує брудні та підлі методи роботи нинішньої влади та попереджає правлячу верхівку про те, що систематичне продовження такої політики може дуже скоро призвести до вибуху народного гніву!

Ми закликаємо громадськість не бути байдужими і відкрито заявити про політичну розправу над тими, хто є дієвою опозицією владі в Україні!

Закликаємо громадськість об’єднатись та не допустити політичної розправи над активістами, що критикують владу!

«Не можна допустити політичної розправи — бо це розправа над кожним з нас! Маємо всі разом захистити Віталія Шабуніна та кожного громадського активіста!» — наголосив лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко