Жінка-боєць ЗСУ має доводити державі, що у добробаті в АТО була дійсно учасником бойових дій

Відстоювати інтереси парамедика Катерини Число з Чернігова у суді будуть юристи Правового центру Руху В. Наливайченка «Справедливість».

image

Катерина тривалий час була парамедиком ДУК «Правий сектор», але не може отримати статус учасника бойових дій, бо держава не визнає її участь в АТО. Мужня дівчина-парамедик, яка під кулями рятувала життя бійців і мирних громадян у складі добровольчого батальйону, тепер воюватиме за свої права в суді.

image

Зараз Катерина — у лавах ЗСУ, пішла служить за контрактом. На фронт Катерина пішла разом із чоловіком Володимиром, теж добровольцем, командиром «22-ї Резервної сотні» ДУК «ПС», який разом із Рухом Наливайченка у Новозаводському суді Чернігова добився статусу УБД.

«Вони — ссправжні герої і оборонці своєї держави! Допомога від громадських активістів, держави і юридичних установ – є і стане гідним визнанням їхнього подвигу. Співпраця Руху «Справедливість» з приватними нотаріусами Артемом Завалієвим і Романом Реусом теж поклакана підтримати добровольців. Наразі ми маємо Довіреність, аби представляти інтереси Катерини в суді.

Сьогодні нотаріальна та юридична допомога добробатам – це дієва підтримка для оборонців України. Діяльність Правового центру Руху «Справедливість» – це постійна і цілеспрямована юрдопомога усім без винятку громадянам, учасникам АТО, військовослужбовцям ЗСУ, бійцям-добровольцям», – зауважує керівник Чернігівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова.