Рух Наливайченка «Справедливість» активно розбудовується на Дніпропетровщині

На політичній мапі Дніпропетровщини з’явився ще один партійній осередок Руху В. Наливайченка «Справедливості». Цього разу делегати зі всієї області з’їхалися на установчу конференцію Верхньодніпровського району.

На зборах, що пройшли у райцентрі, партійці обрали очільником райорганізації місцевого фермера, голову агрофірми «Чумак»  Ататолія Чумака, людину відому в районі своїми  здобутками, людину, яка вміє працювати і шанує людей праці, керівника, у якого слова не розходяться з ділом.

До ради районної парторганізаціїї делегати обрали, окрім керівника, ще двох членів: Максима Клевакіна і Максима Кульбу.

Як підкреслив під час свого виступу на установчих зборах голова Дніпропетровської обласної організації партії «Громадсько-політичний рух В. Наливайченка «Справедливість» Вячеслав Голенищев, Верхньодніпровський район має свої особливості і специфіку, тут живуть здебільшого сільські трударі та представники промислових підприємств, що орієнтовані на розвиток аграрного сектору економіки. Саме ця сфера на сьогодні є найбільш конкурентноспроможною серед усіх галузей економіки України.

«Ми віримо, що місцева парторганізація на чолі з Анатолієм Чумаком швидко стане однією з основних політичних гравців у районі. Ваше основне завдання зараз — змисити місцеву владу встановити справедливі правила ведення бізнесу в районі, пан Анатолій знає як це робити та є яскравим прикладом того, що це можливо, якщо боротися та відстоювати свої права, виконуючи свої обов’язки», — зазначив Голенищев.