«Боротьба за справедливе правосуддя має бути продовжена і наші головні перемоги ще попереду!» — заява Руху Наливайченка «Справедливість»

Команда «Справедливості» пліч-о-пліч із громадянами, які вболівають за долю України, громадськими організаціями і волонтерами, бійцями АТО, іншими рухами і партіями – «Автомайданом», «Національним Корпусом», «ДемАльянсом», «Рухом Нових Сил», «Силою людей», «Волею», «Антикорупційною платформою» домоглися арешту Романа Насірова.

Це був спонтанний і щирий протест проти свавілля владної, судової і правоохоронної машини. Влада всіляко пручалася, створювала перепони, затягувала час, але ми вистояли і перемогли!

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зауважує: учасники акції не тиснули на суд, не блокували роботу служителів Феміди, але продемонстрували свою рішучу громадянську позицію, нульову толерантність до корупціонерів та тих, хто покриває їхні корупційні дії.

Велику роль у цій перемозі зіграли наші міжнародні партнери, які підставили своє плече і застерегли владу від можливих наслідків її антизаконних дій.

Це — хай і невелика, але дуже важлива перемога українського суспільства за останній час. Ми разом із вами перемогли під прапорами громадського спротиву, небайдужості, гідності і справедливості!

Рух «Справедливість» усвідомлює, що боротьба має бути продовжена, бо у справі Насірова крапку далеко ще не поставлено і наші головні перемоги ще попереду!