“Справедливість” розпочала новий політичний сезон

“Хто де, а ми працюємо в «полях» — робочий графік 2017го “Справедливість” починає з Дніпропетровщини”, — написав у своєму Фейсбуці заступник лідера Руху Валентина Наливайченка Руслан Колєсніков.

Сьогодні актив зареєстрованих міських та районних парторганізацій на Дніпропетровщині зібрався в обласному центрі та окреслив план дій на перше півріччя цього року. Руслан Колєсніков зауважив, що перші кроки Руху “Справедливість” планували, враховуючи особливості політичного «ландшафту» та проблематику регіону.

“Готуємо багато «сюрпризів» для чиновників, які влаштували собі «тихе життя» в кабінетах. Відчиняте двері, ми йдемо до вас… Проаналізувавши обіцянки влади, бачимо їх ігнорування. Ні, так не буде… Вимагатиме відставки деяких чиновників. Хтось піде з речами на вихід. Будемо проводити мітинги, пікети з метою притягнення до відповідальності корупціонерів області, по яким готуємо звернення до НАБУ. Посилимо тиск на цю владу”, — прокоментував результати зборів заступник Наливайченка.

Керівник Дніпропетровської обласної організації партії “Громадсько-політичний рух Наливайченка “Справедливість” Вячеслав Голенищев трішки привідкрив плани та розповів про проект «Школа боротьби за «Справедливість», який вже зовсім скоро стартує по всій Україні. Голенищев зауважив, що для Дніпропетровщини це буде і цікаво, і вкрай важливо: “Це буде ряд семінарів для представників ЗМІ та громадських активістів в питаннях роботи з реєстрами, бюджетами місцевих рад на предмет виявлення корупційної складової. Для нашого регіону, зокрема, для обласного центру, ці семінари будуть актуальні. Адже у світі останніх подій, коли все оцінюється більше з точки зору особистих відносин, а не професіонально, треба переломити цю тенденцію».

Також Голенищев та Колєсніков запевнили що “Справедливість” буде брати участь у виборах відповідно до плану ЦВК на 2017 рік.