Команда Руху «Справедливість» впевнено крокує до перемоги на виборах у Тальному

У місті Тальне, що на Черкащині, команда Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» перебуває  два тижні. Кандидати у депутати до Тальнівської міської ради та волонтери щодня спілкуються та намагаються допомогти місцевим жителям. Зокрема, команда продовжує збір заяв від людей, які вимагають покарати вищих посадових осіб за розкрадання державних коштів та їх виведення через офшорні компанії, за кордон.15326428_1188270804591033_1971740031239565909_n

Загалом тальнівчани кожного дня підписують більше ста заяв проти офшорників у владі. Вони вимагають притягнути до відповідальності корумпованих чиновників.

«У місті Тальне наші кандидати спілкуються з жителями округів, волонтери на п’ятьох локаціях роздають матеріали про діяльність нашого лідера Валентина Наливайченка. Зокрема, про те, що він добився відкриття кримінальної справи проти тих, хто щодня грабує країни, виводячи гроші в Панаму та на Кіпр. Вони пояснюють, чому так важливо зараз підписати цю заяву до Генпрокуратури, що не можна дозволити зараз владі загальмувати це кримінальне провадження. Тільки за п’ятницю з трьох палаток ми зібрали 223 підписи. Загальна кількість зібраних підписів у Тальному становить більше 1000. Чимало тальнівчан зацікавлені Рухом Валентина Наливайченка та готові підтримувати наших людей. Говорять, що Валентина Олександровича підтримуватимуть навіть на посаду Президента», — зазначив керівник обласної організації Руху «Справедливість» Олег Котляр.

За його словами, майже кожен третій тальнівчанин вважає себе постраждалим від розкрадання бюджетних коштів України. Люди підписують відповідні заяви, аби якнайшвидше винних було покарано. Кандидати ж працюють на округах. Більшість з них впевнені  — «Справедливість» переможе!

Нагадаємо, проголосувати за місцеву команду Руху «Справедливість» на перших виборах Тальнівської міської обєднаної громади можна за номером №5 у виборчому бюлетені. Вибори відбудуться за тиждень – 18 грудня.