Доброволець АТО Владислав Больбатенко балотується у депутати Тальнівської міськради

Владислав Больбатенко відчув на собі справжній «подих» війни. У 2014 році він пішов служити добровольцем у 14-й окремий мотопіхотний батальйон «Черкаси». У зоні АТО пробув майже півтора роки. Спочатку Владислава відправили у Придніпровськ на навчання, а вже через два місяці він поїхав у Донецьку область захищати Україну від російського агресора. Воював під Миколаївкою, Новотроїцьким, Волновахою. У 2015 році воїн повернувся додому в місто Тальне та зрозумів, що бездільність влади, корупція та дерибан посад в українській державі продовжується.

Фото Тальне

«Нині я приєднався до Громадсько-політичного Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» та є кандидатом у депутати до Тальнівської міської ради. Важко було осягнути, що там, на сході України, хлопці ризикують життям заради Батьківщини, а тут, на місцях, чиновники продовжують займатися розкраданням наших коштів. Набридло стояти осторонь. Показав себе як боєць, захищаючи кордони української держави, тепер потрібно йти та змінювати систему зсередини. Впевнений, що для подолання, в першу чергу, корупції потрібні сильний лідер та громадянське суспільство. Чому приєднався саме до команди Наливайченка? Бо саме в ньому бачу такого лідера. Він мені імпонує і як людина, і як політик», — розповів Владислав Больбатенко.

Додамо, що команда Руху «Справедливість» вперше висунула кандидатів до Тальнівської міської ради. До команди увійшли нові та чесні люди. Підтримайте їх на виборах Тальнівської ОТГ 18 грудня.