Вараш за «Справедливість»

У Вараші, що на Рівненщині, утворили осередок Руху В. Наливайченка “Справедливість”. Відповідне рішення прийняли днями на позачергових загальних зборах міської організації партії “Прогрес”. Переіменуватися у “Громадсько-політичний Рух В. Наливайченка “Справедливість” стимулювали об’єднавчі процеси між активістами, волонтерами та політиками по всій Україні.

Саме під прапорами “Справедливості” вже згуртувалось більше 200 громадських організацій та партій по всій Україні.

«Ми хочемо змінити ситуацію в країні на краще. Роботи дуже багато. Ми йдемо до політичної боротьби тому, що саме через цей інструмент можна дійсно вплинути, можна зламати корупційні схеми, лобіювати закони, які будуть в інтересах людей. Це — наше першочергове завдання. Ми повинні зупини і витікання коштів з України через руки офшорників-злочинців»,– сказав заступник керівника обласної організації Руху “Справедливість” Олександр Сачевчич.

Очолила міську організацію у Вараші одноголосним рішенням зборів Віра Литвин. «У нас в партії “Справедливість” — ми єдиний колектив. Всі докладаємо максимум зусиль, аби дійсно побороти всі ті негаразди, які ніяк не можуть залишити Україну. Впевнена, знайдемо спільну мову з кожним, хто дійсно хоче змінити життя українців в ліпшу сторону», — зазначила вона.

 

Теги: Вараш