Майбутє держави – за молоддю!

З-поміж членів нової перспективної політичної команди Громадсько-політичного Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» ‒ справжніх патріотів України та професіоналів своєї справи, яких об’єднує любов до нашої країни та величезне бажання змінити її на краще – виділяється особистість керівника Київської обласної парторганізації Руху Костянтина Бєдового.

IMG_1108

Костянтин Анатолійович сприймається у поєднанні не тільки твердих політичних переконань, в обстоюванні справедливості, у прагненні до змін в нашій країні, а, перш за все, як небайдужа людини, ерудований співрозмовник, сім’янин, турботливий батько. Він дбає не лише про чотирьох власних дітей, а й про українську молодь, на яку покладає великі надії й заради кращого життя якої Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» і прагне змін на краще в нашій державі.

Костянтин Бєдовой привертає співрозмовників своєю щирістю, прямолінійністю та емоційністю, що вкотре засвідчила його зустріч з молоддю. Цього разу – з лідерами студентського самоуправління Інституту фінансів та банківської справи УДФСУ, які запросили досвідченого громадсько-політичного діяча 11 листопада 2016 року через ФБ-спільноту на круглий стіл науково-практичного семінару на тему: «Сучасні реалії та проблемні аспекти розвитку місцевих фінансів».

На одному диханні і з цікавістю студенти-фінансисти слухали доповідь Костянтина Анатолійовича Бєдового на тему: «Розвиток місцевих фінансів в Україні». У ході подальшої жвавої дискусії між студентською молоддю і представником сучасної політичної сили було охоплено широкий спектр актуальних проблем, зокрема розвитку місцевих фінансів в Україні, функціонування малого бізнесу в державі; децентралізації як вибору політичної еліти правлячого класу, позитивних нововведень, зокрема таких, як система «PROZORRO», найстрашнішої проблеми – корупції, яка зводить нанівець будь-яку добру справу та добрі наміри; неврегульованої на законодавчому рівні ситуації з видобутку бурштину в Україні; збереження єдності держави.

IMG_1107

Глибиною, повнотою та ґрунтовним підходом до висвітлення проблемних аспектів розвитку місцевих фінансів відзначалися і студентські доповіді, зокрема Вячеслава Сахарова «Місцеві бюджети та проблематика місцевого оподаткування», Едуарда Сиволожського «Основні проблеми забезпечення фінансової самостійності місцевих бюджетів України», Христини Мельник «Сучасні реалії планування та виконання видаткової частини місцевих бюджетів», Юлії Шарлай «Розвиток малого бізнесу в Україні. Трудовий потенціал підприємства як фактор економічного зростання», Дмитра Кравчука «Сучасні реалії та проблемні аспекти розвитку місцевих фінансів».

Найчастіше прогрес відбувається за рахунок молодих, талановитих і креативних людей. Тішить, що наша молодь ‒ активна, небайдужа, амбіційна та надзвичайно прогресивна.

Костянтин Бєдовой, Kostiantyn Biedovoi висловив щиру подяку лідерам студентського самоуправління УДФСУ за запрошення, відзначив високий рівень інтелекту сучасної молоді та їхню незаангажованість.

Маємо надію, що подібні зустрічі сприятимуть генерації й розвитку нових продуктивних ідей, а талановита українська молодь і надалі буде радувати нас досягненнями в різних галузях життя.
Віримо у світле майбутнє нашої молоді, любимо їх і покладаємо на них великі надії! За ними – майбутнє нашої держави!