Ніжин відкритий для «Справедливості»

Районна організація Руху В. Наливайченка «Справедливість»  розпочала свою роботу у  другому за величиною місті Чернігівщини — Ніжині.

На установчій конференції керівником районної організації Руху Наливайченка «Справедливість» делегати обрали Анатолія Базара. Також визначилися з керівними органами і окреслили напрямки роботи в районі. На зборах вирішили: перше, над чим будуть працювати — це проблеми, які не вирішує влада. А це — і допомога учасникам АТО та їхнім родинам, і розкрадання  лісу, і наркоманія серед підлітків та безконтрольна торгівлі алкоголем невідомого походження. Влада і правоохоронні органи  роблять вигляд, що цього в районні не відбувається, або часто-густо вони самі й задіяні в прикритті афер.

Перед активом партії та проекту «Армія Гідності», ініційованого Валентином Наливайченком, прихильниками Руху виступила керівник Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» у Чернігівській області Оксана Голубова. Вона розповіла громаді про готовність лідера приїхати у Ніжин для спілкування з людьми, для спільного вирішення проблем, які потребують уваги столиці.

«Валентин Наливайченко завітає  до  Ніжина, як тільки побачить, що організація працює, впливає на владу для вирішення проблем району і бореться з корупцією не на словах, а конкретними справами — заяви до відповідних органів, запити, за потреби — акції непокори», — сказала Голубова.