Рівненська «Справедливість» відтепер офіційно представлена у Млинівському районі

Один із найактивніших районих організацій громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість» у Рівненської області провела позачергову конференцію. Головне рішення, прийняте делегатами одноголосно — обрати головою осередку Тараса Чегеренюка.

image

Млинівський район — один із найуспішніших області. Тут депутати місцевих рад від «Прогресу», а тепер «Справедливості» (рішення про перейменування прийняли на позачерговій конференції), плідно працюють із людьми та для людей. На порядку денному стояло кілька основних питань: перейменування, обрання нового голови районної організації та план роботи на майбутнє.

image

«Сьогодні на нас лежить велика відповідальність. Чим далі, тим важче стає жити простим українцям. На нас ярмом навішують все більше і більше боргів та обов’язків. До цього часу в країні не закінчилася війна. Ми повинні дійсно працювати, виконувати, а не обіцяти. На цій землі жити нашим дітям, тому ми повинні зробити Україну процвітаючою країною. Тож обертів не збавляємо! Роботи дуже багато», — зауважив керівник Рівненської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Анатолій Сидорук, який завітав на районну конференцію.

image

Після невеликих дебатів, делегати запропонували обрати головою Млинівської районної організації Тараса Чегеренюка. Рішення прийняли одноголосно.

«Дякую за честь та за довіру! У Млинові нині проходить дуже багато процесів. Один із них – це вибори до об’єднаних територіальних громад. Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» буде брати активну участь в них. Ми вже готуємось, проводимо роз’яснювальну роботу із людьми. Адже від цього буде залежати подальший розвиток багатьох сіл та селищ, і як наслідок — нашої Рівненщини», — зауважив під час свого виступу новообраний керівник осередку Тарас Чегеренюк.

image

Після районної конференції у Млинові на черзі — і селищна.