Оксана Голубова очолила обласну організацію Руху Наливайченка «Справедливість» на Чернігівщині

Відому на Чернігівщині  громадську діячку, підприємця Оксану Голубову 5 серпня на установчій обласній конференції обрали керівником Чернігівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість». Делегати, які з’їхалися до Чернігова з усіх куточків регіону, також обрали заступника керівника, ним став Володимир Березинський.

9-min

Команда Валентина Наливайченка, працюючи на Чернігівщині як ГО «Антикорупційний рух»,  показала один із найкращих результатів в Україні, сказав на обласній конференції заступник керівника Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков. Чернігів працює в усіх можливих напрямках, аби допомогти всім, хто звертається до громадських приймалень, зауважив він. Активісти Руху збирають та привозять гумдопомогу воїнам АТО на лінію фронту в  Луганській і Донецькій областях. Юристи нарешті завершили  10-річну судову епопею з житлом і домоглися  повернення квартири у власність  сім’ї Єреськів. Чернігівці запам’ятали акції  «Вимагаємо покарання», під час якої містянам показали та розказали про злочинні схеми, що покривають високопосадовці, та «Я не даю і не беру хабарів», яку активісти проводили у судах, медичних, освітніх та владних закладах.

5 (2)-min

«Разом із ними ми підтримуємо в суді позов бійця АТО проти Кабінету Міністрів у праві захисників на компенсацію витрат під час навчання у ВИШах та ПТУ і на безкоштовний проїзд. І попереду – купа добрих справ, які, я впевнений, принесуть гарні результати. Тому сьогодні я з радістю зачитував рішення Президії партії та нашого лідера про створення осередку та обрання керівником саме пані Оксани.

6 (1)-min

Ми власним прикладом, не маючи у своєму розпорядженні ні депутатських, ні чиновницьких крісел, показуємо, як треба вирішувати проблеми. Системний підхід – головне, чим керується наш лідер Валентин Наливайченко та наша команда», — зауважив під час обласної конференції заступник керівника громадсько-політичного руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

7 (1)-min

Зараз Чернігівська команда Руху «Справедливість» спільно з дніпровськими колегами допомагає інваліду-воїну АТО Віктору Кузюрі і бійцям, які збираються на ротацію в зону розмежування на Донбас. Юристи Руху розглядають звернення, що надходять від людей, та готуються до нових справ по захисту інтересів чернігівців. Про це розповіла керівник громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» на Чернігівщині Оксана Голубова.4 (2)-min

 

«Попереду  у нас багато справ. Ми маємо зупинити і злочинне  вирубування лісу в області, і  допомогти тим, хто втратив своїх синів-героїв, захищаючи Україну. Також ми продовжуватимемо боротьбу з корупцією, будемо тиснути на владу, що відірвалася від народу, всіма можливими законними способами», — заявила новообраний керівник.​

2 (3)-min8 (1)-min