Наливайченко: «Слуги народу» мають нарешті почути народ. А народ проти розпродажу землі

Народний депутат Валентин Наливайченко наголосив, що виступає категорично проти двох позицій – розпродажу землі без референдуму і продажу землі іноземцям. Про це він заявив у парламенті під час розгляду поправок до законопроєкту про продаж землі.

«Слуги народу» мають нарешті почути народ! А народ України проти розпродажу землі. Натомість монобільшість у парламенті продовжує проштовхувати свій антинародний законопроєкт, який позбавляє українців майбутнього», — зазначив політик.

Наливайченко наголосив на категоричності своєї позиції: жодних рішень щодо землі до всенародного референдуму.

«Усі народні депутати, в тому числі і «Слуги», складали присягу Українському народові. То ж чому ця влада так панічно боїться порадитися зі своїм народом щодо ринку землі?», — обурився депутат.

Наливайченко наголосив, що у питанні захисту права людей на землю не сприймає ані тиску, ані кулуарних домовленостей, адже відстоює право громадян України на вільне володіння та розпорядження землею.

«Саме громадяни України, а не земельні олігархи, мають заробляти на землі, підвищуючи рівень як свого життя, так і країни загалом. Народовладдя, яке обіцяла ця влада, нарешті має запрацювати в нашій країні», — підсумував парламентарій.