Про що ми так і не почули у виступі Зеленського у Давосі

У Давос президент Зеленський мав не кілька десятків депутатів привезти з собою, а конкретні національні програми, у яких Україна потребує міжнародної допомоги. На цьому наголосив народний депутат, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко в ефірі «Еспресо».

«Як людина, яка вже 8 місяців обіймає посаду президента, Зеленський мав сказати не лише про те, чого не вистачає Україні, яка вона “недолюблена”, а чітко сформулювати, запропонувати конкретні програми та інвестиційні проєкти», — зазначив Наливайченко.

Він наголосив, що якщо вже темою цьогорічного Давоського форуму є довкілля, то глава держави мав би говорити про програми щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, запобігання незаконної вирубки Карпатських лісів. Ще одна надчутлива для нас тема – сміттєзвалища, під якими вже похована мало не десята частина нашої території.

«Ось про що мав говорити президент України на міжнародному форумі. Натомість ми почули набір слів, і жодної конкретики», — резюмував Валентин Наливайченко.