Наливайченко: Дія та розвиток – мій план на 2020 рік

Народний депутат, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко визначив свої пріоритети на наступний рік.

«Наприкінці року прийнято підбивати підсумки та визначати пріоритети на наступний рік. Для мене як народного депутата пріоритети не змінилися. На першому місці – соціальний захист громадян. Підвищення пенсій та зарплат, збільшення державної допомоги, посилення захисту тих, хто найбільше цього потребує. Усе це – у моїх законодавчих ініціативах», — зазначив Наливайченко.

Другим пріоритетом він назвав знищення корупції у владі.

«Тут я категоричний: корупціонер має бути за ґратами, а те, що вкрав – повернуто у бюджет. Інших варіантів бути не може», — сказав парламентарій.

Він додав, що підготував та зареєстрував в Раді законопроєкт, який передбачає скасування можливості внесення застави – тієї лазівки, яка зараз дозволяє топ-корупціонерам уникати покарання.

Наливайченко також добиватиметься створення міжнародного економічного фонду для відновлення економіки країни: «На жаль, у нас немає місця на мапі країни, де б не було біди та занепаду».

«Для мене найголовніше – це коли ти дієш, а твої дії рухають країну вперед. Дія та розвиток — мій план на 2020 рік», – резюмував Валентин Наливайченко.