Наливайченко: Маємо усі можливості зробити Україну країною заможних та успішних людей

Україна має усі шанси стати країною заможних та успішних людей. Про це сьогодні, у Міжнародний день боротьби з бідністю, сказав народний депутат, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

«Бідність життя, а відтак і бідність можливостей, женуть українців з рідної землі. Мільйони людей виїхали і продовжують виїжджати. Я йшов в Раду, щоб змінити це», — зазначив він.

Наливайченко повідомив, що став співавтором більше десятка законопроєктів, спрямованих на подолання бідності в Україні. Серед них – про підвищення пенсій; про встановлення гідних зарплат вчителям і медикам; про зменшення тарифів на комуналку. Ще один пакет законопроєктів стосується державної підтримки людей з особливими потребами, пенсіонерів, чорнобильців, дітей війни. Він також ініціює збільшення допомоги при народженні дитини та на оздоровлення дітей.

«Переконаний, маємо усі можливості зробити Україну країною заможних та успішних людей», — наголосив Наливайченко.

Для цього треба діяти та ухвалювати важливі і потрібні нашим громадянам рішення.

«Так спільними зусиллями і подолаємо епоху бідності, як це обіцяла на виборах нова влада. І перший іспит для влади – вже завтра. Новий бюджет», — зазначив народний депутат.