Наливайченко в Кропивницькому: «Захищу українських дітей і дбатиму про наші сім’ї!»

У Кропивницькому кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся з працівниками дитячого медичного центру «Добруджа», а також із дітьми, матерями й трудовим колективом у центрі для молоді з інвалідністю «Сильні духом».

«Я справді зворушений. Чув про ваш колектив і знаю, що з усієї країни дітей приймаєте. Тут, виявляється, є і дизайнери, і ремонтники, і гарні лікарі та медсестри. Ви — все. А для себе я поставив запитання: «А вам що? Хто той, хто про вас дбає? Хто той, хто вас справді любить? Я і йду в президенти, щоб був такий «той», — звернувся до працівників політик.

Він наголосив, що фінансування таких лікарень і фахівців — це і є основне завдання влади.

«Я знаю, як це. Моя покійна мама все життя медсестрою пропрацювала. І я згадую своє дитинство, просте, запорізьке…Тому я стою на позиції значного збільшення фінансування всієї галузі з бюджету», — зазначив кандидат у президенти.

Наливайченко вимагає одного: «Щоб український бюджет належав українському народу й фінансував нарешті українські лікарні, школи, медиків, учителів!»

Політик пояснив, що підтримка від влади означає «збільшення фінансування, започаткування національних програм підтримки материнства, дитинства, народжуваності».

«Потрібно обов’язково передбачити запровадження страхової медицини. Без фінансування я не вірю в жодну реформу. І ви не вірите. Із вас знущаються казками про реформу. Але в мене одна вимога до влади: не розкрадайте бюджет — тоді вистачатиме коштів на медицину, на освіту, загалом, на майбутнє нашої країни», — наголосив він.

Лідер Руху «Справедливість» зазначив: «Ключова несправедливість в українському суспільстві породжується київською владою через корупцію. Як чоловік, як людина сильна, я твердо стою на позиції знищити корупцію у владі, тому що саме вони обкрадають вас!»

«Не хвилюйтеся. Так само я маю і програму відновлення миру, деокупації, і нову міжнародну угоду. Ми обов’язково доб’ємося головного: відновимо мир і повернемо наших хлопців додому. Із міжнародними партнерами ми зможемо це зробити. Найголовніше — є, з ким рухатися вперед. Із вами!» — підсумував політик.

Валентин Наливайченко додав, що йде в президенти, щоб вирішити ці питання раз і назавжди: «Ми ухвалимо Кодекс соціального захисту громадян, кожної такої організації, як ваша. Ви — українці, ви — наші діти. На корупціонерів досить витрачати гроші! Їх потрібно надавати тим, хто потребує допомоги. Зробимо так!»

«Це не останній мій приїзд. Будемо вас підтримувати незалежно від того, що буде у владі й поза нею. Також міжнародним партнерам обов’язково буду говорити, щоб надавали допомогу. Мій план відновлення миру передбачає також утворення Міжнародного гуманітарного фонду для допомоги саме вам і таким організаціям, як ваша. Справедливість буде!» — наголосив кандидат у Президенти України.

IMG_5337-min IMG_5417-min IMG_5547-min IMG_5550-min IMG_5590-min IMG_5621-min IMG_5624-min IMG_5641-min IMG_5670-min IMG_5916-min