ГО «Захист дітей війни» підтримує Наливайченка як кандидата в президенти

Всеукраїнська громадська організація «Захист дітей війни» підтримує кандидатуру Валентина Наливайченка у Президенти України. Про це йдеться у відозві координаційної ради ВГО «Захист дітей війни» до виборців.

Автори відозви наголошують, що, перш за все, кандидат у президенти має бути здатний забезпечити єдність влади і народу.

«Єдність дій влади в інтересах людини, країни, який здатний реформувати систему влади, зміцнити самоврядність і засади народовладдя, що дасть можливість знищити умови корупції, вивести країну з політичної і економічної кризи, із стану неоголошеної війни з боку колишньої братньої Росії, повернути анексований нею Крим, установити мир і злагоду в нутрі держави…», — йдеться у відозві.

Майбутній президент також має мати досвід державотворця, бути патріотом і бути незаплямованим ні в чому.

«Зваживши всі позитиви і негативи ми прийшли до висновку, що реальним і єдиним, який міг би задовольнити всі соціальні групи населення України, в т.ч. і дітей війни, може бути Наливайченко Валентин Олександрович», — йдеться у відозві.

Координаційна рада ВГО «Захист дітей війни» закликає підтримати кандидатуру Валентина Наливайченка, «який не лише включив у свою програму турботу про покоління дітей війни, а й вже підготував законопроекти про відновлення порушених статей Закону та інших соціальних Законів України всіх груп населення».

«Пам’ятайте! Це не йому потрібно, а нам, дітям війни України! Діяти треба негайно і оперативно, кожна втрачена хвилина і безглуздя стане для нас бумерангом», — наголосив голова ВГО «Захист дітей війни» Олександр Коваленко.