Наливайченко: «Перша й головна моя дія — президент не буде займатися бізнесом»

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що йому ставлять у соцмережах.

Ви зазначаєте, що повинна бути конкуренція у наданні комунальних послуг. Як це зробити, якщо у нас фактично два монополіста на ринку енерговидобування і надання послуг?

Перша і головна моя дія – президент не буде займатися бізнесом. Я не буду володіти обленерго та іншими енергетичними об’єктами на території нашої держави.

Друге – ми демонополізуємо ринок і зробимо рівні однакові умови для українських компаній та залучимо іноземні інвестиції.

Українська електрика, українські газ і нафта – одні з найдешевших зараз у Європі. І для наших громадян, на наш ринок підуть найдешевші ресурси. А назовні, звичайно, я зроблю усе можливе, щоб ринок був відкритим, щоб ми увійшли у світову конкуренцію, і українські компанії могли заробляти якомога більше.

Моє бачення таке: заробляючи, кожне українське підприємство підсилюватиме і економіку держави, і сплачуватиме більше у бюджет України, що уможливить підвищення пенсій, стипендій і зарплат.

Ставте свої запитання Валентину Наливайченку в соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko