Валентин Наливайченко в Запоріжжі: «Дайте замовлення оборонним підприємствам!»

Сьогодні в рідному Запоріжжі лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся з трудовим колективом Запорізького інструментального заводу.

«Підприємства Запоріжжя чекають, коли нарешті тут з’явиться уряд. Коли не тільки буде оголошений воєнний стан, але і з’являться оборонні замовлення. В цьому головні обов’язки уряду, коли оголошують воєнний стан», — наголосив політик.

На думку Валентина Наливайченка, і президент, і уряд «мають вилазити зі своїх кабінетів і запускати оборонні підприємства нашої держави!».

DSC_4081-compressor (1)У рамках візиту до рідного Запоріжжя лідер «Справедливості» відвідав також церкву Святого Миколая на запрошення настоятеля отця Володимира.

«Величний красивий новий храм на місці колишнього пустиря. Приклад невтомної роботи отця і громади задля
створення власної Церкви! Сила духу і світло віри робить нас самих і світ навколо кращими!» — зазначив політик.

Валентин Наливайченко встиг поспілкуватися з багатьма українцями: зі священиками Київського патріархату, з журналістами, працівниками заводу й активістами. Усі вони мають одну думку: людям набридло жити в найбіднішій країні Європи й спостерігати за тим, як їх дурить корумпована влада!

Сьогодні влада лякає людей, вводить воєнний стан без чіткого розуміння, що робити.

«Треба всередині країни дбати про людей. Маємо добиватися деокупації. Хто страждає найбільше? Прості українці, наші люди. Де те світло надії, яким би кожен українець хотів жити? Повернення до нормального життя й розвитку країни — обов’язок влади», — наголосив Валентин Наливайченко.

DSC_4036-compressor

DSC_4028-compressor