Валентин Наливайченко зустрівся з представниками всеукраїнської ГО «Діти війни»

Сьогодні, 21 листопада, в центральному офісі Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся з представниками всеукраїнської громадської організації «Діти війни».

2018-11-21 15.26.43«Я зворушений і радий вас вітати в офісі «Справедливості». Ми розуміємо, наскільки важливо справді підтримати ветеранів війни, дітей війни. У вас не було дитинства, але воно було в нас завдяки вам», — розпочав зустріч Валентин Наливайченко.

Сьогодні в Україні проживають 3 мільйони дітей війни. Влада байдуже ставиться до проблем власних громадян — соціальні пільги й гарантії де-факто не надаються. Закон України «Про соціальний захист дітей війни» не дотримується та не спрацьовує.

Представники громадської організації наголосили, що незважаючи на складність ситуації, захист прав і надання соціальних гарантій дітям війни залежатиме від подальшої співпраці між Рухом «Справедливість» і ГО «Діти війни».

«Валентине Олександровичу, ми вас підтримуємо. Ви, як ніхто інший, знаєте всі негативи й проблеми. Це наш порятунок і надія на майбутнє», — висловив свою позицію очільник організації «Діти війни» на Закарпатті.

Наголошуємо, що співпраця між Рухом «Справедливість» І ГО «Діти війни» відбувається в рамках укладеного меморандуму про спільну роботу й взаємопідтримку.

«Я — син дітей війни. Ви й мої батьки відмовлялися від усього, щоб у повоєнні часи ми мали майбутнє. Із сьогоднішнього дня ми започатковуємо напрямок діяльності «Справедливість для дітей війни». Працюємо над створенням законопроекту про пільги, гарантії, гідне ставлення до дітей війни», — зазначив Валентин Наливайченко.

Насамкінець, лідер Руху «Справедливість» заявив про підготовку до Форуму на підтримку дітей війни, який відбудеться в січні 2019 року.

Зробимо все, щоб держава не доводила людей до вимирання, а забезпечила гідну підтримку й захист.

Справедливість — буде!