Валентин Наливайченко обговорив план дій із командою «Справедливості» Київщини

Сьогодні в центральному офісі Руху «Справедливість» відбулися збори активістів і голів партійних осередків Київської області.

2018-10-25 18.03.39

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко обговорив із активістами й головами осередків роботу партійних організацій, висловив подяку людям, які спілкуються з кожним українцем, доносять правду й розповідають про наш національний план дій.

«Ви — обличчя «Справедливості», саме від нас із вами залежить, наскільки швидко ми змінимо цю владу, а потім наведемо порядок по всій країні. Я вдячний кожному з вас за той вклад, який ви робите задля розвитку нашого Руху. Маємо план дій і разом його реалізуємо!» — каже Валентин Наливайченко.

2018-10-25 18.03.17

За діяльністю «Справедливості» в Київській області пильно стежить очільник Київського обласного осередку партії Костянтин Бєдовой.

Політик обговорив із керівниками осередків організаційні моменти в роботі, розповів про досягнення й закликав упевнено рухатися вперед, до перемоги! На зборах було узгоджено подальший план дій активу Руху «Справедливість» у Київській області.

«Звісно, ми переможемо! Із такими завзятими й, насамперед, порядними людьми ми змінимо все!» — підводить підсумки Костянтин Бєдовой.

2018-10-25 18.03.30