Валентин Наливайченко поспілкувався з черкащанами на Соборній площі

Під час візиту до Черкас лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся з черкащанами на Соборній площі. І не для того, щоб виголошувати пафосні промови з високої сцени, як це роблять інші політики, а для того, щоб без запланованої зустрічі просто неба поспілкуватися з пересічними жителями мальовничої Черкащини.

IMG_3132-1024x683Біля інфоцентрів «Справедливості», які розташовані на центральній площі в Черкасах, зібралися небайдужі українці, серед яких і ветерани АТО, і пенсіонери, і діти, і просто жінки й чоловіки, наші українці, які втомилися від безвідповідальності влади.

Люди ставлять багато непростих запитань. Про війIMG_3274-1024x683ну, економіку, корупцію, здирницькі тарифи.

Відповідь на всі запитання — національний план дій, який є основою плану відновлення миру, який Валентин Наливайченко розробив і презентує в різних українських містах, зокрема, учора на Черкащині.

«Я думаю, що варто розпочати президентську кампанію саме з Черкащини. Можливо, це буде Канів або Мошни», – поділився власними планами Валентин Наливайченко.

Варто зазначити, що Наливайченко — один із небагатьох топ-політиків сучасної України, який не боїться неформальних зустрічей з людьми. Навпаки, лідер Руху «Справедливість» вважає, що з людьми необхідно спілкуватися постійно та якомога більше. Із ними треба радитися, що і як робити!