Тернистий шлях калитянців до лав Справедливості

photo_2018-09-12_17-09-38Ряди Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» на Київщині поповнюються активними, небайдужими людьми. Шлях їх до лав партії буває різним.

Наприклад, представники однієї з перших в Київській області об’єднаній територіальній громаді – Калитянській, звернулись до обласного штабу Руху «Справедливість» зі своєю проблемою – відсутністю можливості продуктивної роботи ради депутатів через підступи місцевих чиновників.

Згодом, переконавшись в ефективності співпраці з нашою політичною силою та оцінивши її перспективи, люди вирішили організувати в смт. Калита первинний осередок.

Завдяки авторитету лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка наша команда невпинно зростає! Велику роль відіграє також і конструктивної робота команди Київської області під керівництвом Костянтина Бєдового.

На установчих зборах було обрано головою осередку Тетяну Кулик, заступником голови — Ольгу Колпакову, секретарем – Тамару Зарубу, головою контрольно-ревізійної комісії — Дмитра Корюковця. Також на зборах були присутні наші нові однопартійці – Кулик Віталій Степанович та Корюковець Дмитро Григорович.

Разом із представниками Київської обласної організації Аллою Збанацькою, Мариною Дехтяр та Олександром Збанацьким члени новоствореного осередку обговорили нагальні питання регіону та окреслили плани на майбутнє.

Настановче слово тримали голова Секретаріату партії Руслан Колєсніков та голова обласної парторганізації Бєдовой Костянтин.

Надихає те, що у нових партійців є щире прагнення і бажання працювати для змін в суспільстві.

Тільки разом ми змінимо все! Справедливість буде!