«Справедливість» — буде! Тепер і в Українці

6964BBA5-93E2-454F-A86E-6B4C540871FF

Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» на Київщині динамічно набирає обертів.

На це є багато причин, проте найважливішими є ефективна робота Руху «Справедливість» у регіонах і довіра до лідера партії — Валентина Наливайченка.

Київську обласну партійну організацію Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» поповнили члени первинного осередку м. Українка, де 27 серпня 2018 року відбулись установчі збори.

870A0162-3287-4749-B815-A559FEE7AC80

На них було обрано керівний склад парторганізації в м. Українка. Очолив її Андрій Цибка, заступником голови обрано Олексія Ісаєва, секретарем – Когуту Олексія , головою контрольно-ревізійної комісі — Максима Давиденка. Також на зборах були присутні наші нові однопартійці – Чаус Іван та Дмитро Дорожко.

Разом із представниками штабу Київської обласної регіональної парторганізації Мариною Дехтяр та Олександром Збанацьким, члени новоствореного осередку обговорили нагальні питання регіону та окреслили плани на майбутнє. У нових партійців є щире прагнення і бажання працювати для змін в суспільстві. Всі вони – члени громадської організації «Ефективна громада», яка вже зарекомендувала себе в місті Українка, її представники беруть активну участь в житті м. Українки та Обухівського району.

Дякуємо! Тільки разом ми змінимо все!