Правовий центр «Справедливості» в Дніпрі захищає громадян у судах

82431A0A-402C-446C-B897-FF81A8FE1D02У липні цього року до Дніпропетровської обласної парторганізації звернулася Ксенія Бойко, яка намагається встановити статус учасника бойових дій, але постійно отримує відмову навіть на розгляд її справи в суді.

Захистити захисника — наш обов’язок!

Юрист правового центру Руху «Справедливість» у Дніпрі шляхом позову до Дніпропетровського окружного адміністративного суду веде боротьбу щодо встановлення статусу учасника бойових дій Ксенії Володимирівні Бойко.

"Юрист Руху "Справедливість" у Дніпрі Леся Кочуба"

«Юрист Руху «Справедливість» у Дніпрі Леся Кочуба»

Ми не дозволимо кривдити людей, які захищають нашу державу на передовій. Наразі ведеться посилена робота, її позовну заяву знову буде направлено до суду, та, впевнені, справедливість переможе! Також ведеться активна робота щодо надання правової допомоги пенсіонерці Руденко Валентині, яка має статус ветерана праці та є дининою війни.

Через супротив її сусідів та небажання сільської адміністрації прислухатися до проблем громадян Валентина Іванівна не може отримати кадастровий номер для своєї земельної ділянки. Відповідно до цієї проблеми їй було надано комплексну юридичну консультацію, наразі ведеться робота щодо її звернення.

Звертайтеся до регіональних правових центрів за безкоштовною допомогою: http://www.spravedlyvist.com.ua/regionalni-pravovi-tsentri

Відновімо справедливість разом!