Селищу Мрія, що у Київській області, загрожує будівництво шкідливого хімічного виробництва лако-фарбового та антикорозійного покриття.

1405354A-4DB5-4378-8FB6-243B140B0901Цим занепокоєні місцеві мешканці селищ Мрія та Петрушки, які звернулись з відповідною заявою до юристів Громадсько-політичного Руху Валентина Наливайченка «Справедливість». 70 людей підписали відповідний лист, а представила його 22 травня правозахисникам активістка Наталія Д’ячук. За її словами, намір будівництва шкідливого виробництва має власник підприємства ТОВ «Монолітфорт».

Земля, де планується будівництва, має сільськогосподарське призначення, а її власник стверджує, що збирається вирощувати там курчат. Про це він заявив під час виїзної позачергової сесії Шпитьківсткої сільської ради днем раніше . Однак, місцеві активісти б’ють на сполох, адже зафіксували на ділянці наявність підготовленого каркасу під паркан та фундамент для будівництва легкої будівельної споруди.

Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» разом з усіма небайдужими мешканцями уважно слідкуватиме за подіями, що розгортатимуться навколо згаданого будівництва.

Сподіваємось, що здоровий глузд переможе жагу наживи і сама ідея розміщення шкідливого виробництва буде зупинена законними представниками громади в сільській раді на початковій стаді.
На жаль, прослідковується стала тенденція, що законну роботу органів місцевої законодавчої та виконавчої влади змушені виконувати небайдужі громадяни-активісти, які більше переймаються проблемами населення, ніж відповідальні особи. І вони шукають підтримки і справедливості саме в опозиційних партіях, які стоять на захисті інтересів простих людей.
Справедливість переможе!