Відсутність політичної волі заважає розкрити злочини проти учасників Революції Гідності, — Наливайченко

Відсутність політичної волі, насамперед у президента, заважає розкрити злочини проти учасників Революції Гідності та героїв Небесної Сотні. Про це заявив лідер Руху «Справедливість», екс-голова СБУ Валентин Наливайченко в ефірі програми «Український формат» на телеканалі «NewsOne».

_DSC2825«Злочини проти людяності не мають злишитись без покарання. Масові побиття людей відбувалися системно і цілеспрямовано по всій країні. Зрозуміло, що це призвело до абсолютно виправданих і справедливих народних протестів проти влади, проти силовиків, які виконували злочинні накази», — наголосив політик.

На переконання Наливайченка важливим залишається створення спеціального трибуналу для розслідування цих злочинів і проведення відкритого судового процесу над злочинцями.

«Досить жонглювати доказами, настав час викликати до трибуналу всіх свідків, всіх заарештованих тоді силовиків-зрадників. Чому так не відбувається? Тому що у нинішньої влади на це не має політичної волі», — наголосив лідер Руху «Справедливість».