Справедливість – в наших очах, Шевченко – в наших серцях! — В. Наливайченко

У 204-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка у столиці відбувся багаточисленний мітинг. Долучилися до нього і члени Руху В. Наливайченка «Справедливість».

Шевченко 4

Аби вшанувати великого Кобзаря, від самого ранку до його пам’ятника у Києві люди несуть квіти. Напроти червоного корпусу столичного університету ім. Шевченка збираються чимало представників різних політичних сил та громадських організацій. Виходячи з того, хто сьогодні прийшов до Кобзаря, кажуть учасники мітингу, можна судити про їхній патріотизм та повагу до українських цінностей.

“У День народження Кобзаря, пророка всі націонал-патріотичні, демократичні, проукраїнські сили мають прийти і вшанувати його пам’ять, його внесок в українську культуру, літературу, історію”, – впевнений громадський активіст Назар Приходько.

Серед тих, хто долучився до святкування 204 –ї річниці від дня народження Кобзаря, і лідер Громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

Шевченко 1

“Ми об’єднуємо громадські організації, патріотичні організації, волонтерів, активістів , ветеранів АТО. Мета одна – бути на одній платформі справедливості, боротися за цих простих людей. І показувати зараз: ми не парламентська, не провладна партія, але ми показуємо, як має діяти держава. Як чиновники мають чути своїх громадян, знаходитись з ними поруч без охорони, спілкуючись на пряму, розуміти проблеми людей і знати, як їх вирішувати”, – зазначив політик в інтерв’ю телеканалу Newsone.

Шевченко 6

На думку Валентина Наливайченка, той факт, що у річницю від Дня народження Кобзаря до його пам`ятника прийшло чимало людей, свідчить про бажання простих українців жити у справедливій країні, про яку в своїх віршах писав Шевченко: «Справедливість – в наших очах, Шевченко – в наших серцях! Металеві паркани, спецвійська, рамки від влади не зупинили тисячі людей сьогодні у 204-ту річницю Кобзаря. Люди прийшли до Національного Лідера, до Апостола Справедливості. Серця українців б’ються, як одне ціле з Шевченковим — це справжня, чесна, патріотична, справедлива Україна!»

Шевченко 3 Шевченко 5 Шевченко