“Опозиційний БПП”: Вілкула та Нестеренка продовжують пов’язувати рейдерські схеми

20604541_1432447840158294_3547356234190937919_n

Вячеслав Голенищев, керівник Дніпропетровської обласної організації Руху «Справедливість»

Вже минула 4-та річниця Революції Гідності. Стільки ж на території України ведуться бойові дії з агресором… Це навіює сум і розпач. Та одночасно з цим, прокидається жага до боротьби і головне — до змін.

Здається, що українська постреволюційна влада ще більш корумпована та продажна, аніж попередники. Уявіть собі: депутат від БПП має тісні зв’язки з одіозним “регіоналом”. Спільний бізнес, кумівство, дружні стосунки з людьми при владі сприяють продовжувати займатися тим, чим він займався за часів Януковича…

На одній із прес-конференцій голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов заявив: в с. Нива трудова (Апостолівський район, Дніпропетровщина) кілька десятків людей спробували здійснити рейдерське захоплення тваринницького комплексу, що знаходиться у власності ТОВ «Рантьє».

За інформацією спікера, приблизно 60 екіпірованих бойовиків, серед яких — представники харківського охоронного агентства і люди, які представилися громадськими активістами, заблокували входи і виходи на територію підприємства. Крім того, погрожуючи співробітникам комплексу вогнепальною зброєю, рейдери захопили офісну будівлю і інші об’єкти на території комплекса.

Завдяки оперативним діям Апостолівського райвідділу поліції і власної служби безпеки, рейдерська атака була зупинена і до 4 години наступного дня територія комплексу очищена від сторонніх осіб, повідомив Касьянов.

А напередодні спроби захоплення пан Касьянов зустрівся з Вадимом Нестеренко, який повідомив: є судові рішення, на підставі яких вони будуть штурмувати і захоплювати підприємство.

Далі цитую Касьянова: “Я закликав всі спірні питання вирішувати за столом переговорів. На цьому ми розійшлися, але незабаром я дізнався, що в Ниві трудової стоять вже близько 20 автомобілів і кілька мікроавтобусів з людьми у камуфляжній формі», — кінець цитати.

1511982122_Screenshot_1

Про що це свідчить? Саме про те, що “янукович” живе в середині тих, хто прийшов до влади на крові українців, сприяючи рейдерству тим, хто розпочав пролиття крові.

Такий собі тандем “Опозиційного БПП” фактично привів до того, що люди не мають можливості жити там, де хочуть… Сьогодні у Новомосковському районі жителі перекрили дорогу на знак незгоди з відміною виборів в ОТГ і об’єднанню двох військових містечок — Гвардійське і Черкаське. На засіданні ЦВК, в момент прийняття рішення про скасування виборів, був присутній затятий противник цього об’єднання, нардеп від БПП Вадим Нестеренко… Це – не співпадіння, бо саме Нестеренко не хоче такого об’єднання, йому подавай землі біля річки Оріль, купу санаторіїв та земель сільськогосподарського призначеня. Для цього Новомосковщина має увійти до ОТГ якісно іншого складу.

Що повинно трапиться в Новомосковську і районі, щоб центральна влада звернула увагу на ті неподобства, які Нестеренко там творить? Місто — без мера, район — без голови РДА, українській владі – байдуже…

А ще в Гвардійському та Черкаському, в основному, живуть наші військові, про любов і повагу до яких так часто говорять представники влади. Про аграрний сектор, фактично знищений корупцією, кумівством, бандитизмом, я взагалі мовчу.

Якщо ми не будемо приділяти увагу цим факторам, ризикуємо втратити країну.