«Вимагаємо справедливості!» в Бучі: люди обурені інформацією про офшори президента

Команда Київської обласної організації Рух В. Наливайченка «Справедливість» разом із однопартійцями та прихильниками з Бучі вийшли на акцію «Вимагаємо справедливості!» проти виведення коштів через офшори та ухилення можновладців від сплати податків.
Витік інформації, що дістав назву «Райські папери», юристи президента пояснюють тим, що його офшори були створені виключно для передачі корпорації «Рошен» у «сліпий траст», але люди не ймуть віри. І правильно роблять! Щоб розповісти українцям правду, з 11 листопада Рух «Справедливість» проводить акцію «Вимагаємо справедливості!» по всій Україні.

Ініціатори акції поспілкувалися з людьми та вислухати думки містян. «Здивувала кількість свідомих громадян, які цікавились проблематикою в країні і в своєму місті.

Це піднімало дух та додавало впевненості в правильності обраного напрямку – проведенні наметових кампаній», — розповідає керівник апарату Київської обласної організації Алла Збанацька. 

Чернявський 1111

Прикро те, що цікавились акцією та інформаційним матеріалом люди старшого покоління, молодь була більш інертною, говорять активісти Руху.

77

«Всі небайдужі гаряче висловлювали свою громадянську позицію, людям не байдуже майбутнє держави. Люди скаржилися, що влада та державні інститути повністю відвернулися від них. Вони просто вже втомилися від нахабного грабунку та зневірились», — говорить керівник Ірпінської міської організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Микола Чернявський, який приїхав підтримати акцію.

Живе спілкування з людьми надзвичайно важливе, тому проведення таких акцій не припиняється, далі по плану — «Вимагаємо справедливості!» в Гостомелі і у Ворзелі.