Рух Наливайченка «Справедливість» на Харківщині очолив ІТ-фахівець Олександр Савкін

Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» на Харківщині очолив молодий фахівець з ІТ-технологій, громадський діяч Олександр Савкін. Його одноголосно обрали партійці на першій обласній конференції, яка пройшла у Харкові.

image

Команда Харківщини, працюючи як ГО «Антикорупційний рух В. Наливайченка», показала добрі результати. Так, в обласному центрі відкрилася безкоштовна юридична консультацій для воїнів АТО та їхніх родин. Однак, не зважаючи на назву, юристи-волонтери Руху допомагають всім, хто приходить за порадою, розповів Олександр Савкін. Також раз на кілька тижнів він разом із юристом проводить так звані «виїзні» прийоми в селах та віддалених районах Харківщини. Уже є сотні звернень, левова частка яких стосується земельних питань — паїв, успадкування ділянок сільськогосподарського призначення, укладення договорів оренди.

image

«Активісти Руху на Харківщині ведуть активну роботу по боротьбі з корупцією в сфері освіті, виступають проти відкритого продажу ліків, які містять кодеїн. Наша особлива гордість – проект ІТ-Combat. Його основна ціль – навчити та працевлаштувати демобілізованих солдатів та волонтерів. Для цього були розроблені спеціальні тести. Ті, хто успішно пройшли тестування, будуть зараховані по одній людині на кожен із 8ми напрямоків, по якому A-Level Ukraine проводить безкоштовне навчання, яке триватиме, в залежності від спеціалізації, від півтора до трьох місяців. Набір в групи проходить постійно. Ті, хто успішно пройшли навчання, будуть працевлаштовані,» — розповів Олександр Савкін.

image
Заступник керівника громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Руслан Колєсніков також зазначив, що Харківська обласна організація також дуже тісно співпрацює зі стратегічним партнером Руху – Першим добровольчим медичним шпиталем ім. М. Пирогова, яким керує Геннадій Друзенко. «Так, кілька тижнів тому Олександр та його команда домовилися з екс-губернатором Харківщини Ігорем Балутой про матеріальну підтримку та організували ремонт двох автівок швидкої допомоги для лікарів-волонтерів ПДМШ. Ці машини вже невдовзі поїдуть на передову та допоможуть медикам рятувати наших захисників.

image

Я неодноразово наголошував, що всі кандидатури керівників регіональних організацій на засіданні Політради обирали досить прискіпливо. Олександр перевірку пройшов, кредит довіри отримав. Тож упевнений: боротьба за справедливість на Харківщині вже скоро принесе певні позитивні результати», — зауважив Руслан Колєсніков.

image