Наливайченко знову в ТОП-10 національних лідерів України

Лідер Руху «Справедливість» вже стабільно в десятці політиків, яким довіряють українці. Про це свідчать чергові оприлюднені результати опитування Центру SOCIS, зроблені 5 – 11 жовтня цього року.

4B6EA056-F4DF-4C9B-81C7-CB34679F9C7F

Лідер Руху «Справедливість» у президентському рейтингу наразі вже обійшов Арсенія Яценюка та Надію Савченко (http://socis.kiev.ua/ua/2017-10-02u/). При цьому експерти зауважують, що дані відображають картину до початку акції «За велику політичну реформу», в якій Наливайченко та актив його політичної сили підтримали людей та офіційно передали їхні основні вимоги до Адміністрації Президента. Тож у наступних дослідження йому прогнозують рейтинг уже до 5%.

Уперше в рейтингах з’явилася партія Наливайченка. Рух «Справедливість» одразу випередив Рух Нових Сил Саакашвілі, «УКРОП», «Народний фронт», «Наш край», «Відродження» та Аграрну партію. Наразі партійці беруть активну участь на виборах до ОТГ 29 жовтня і вже мають понад сотню депутатів на місцях.

Тож, за словами політологів, на політичній арені зявився серйозний гравець на чолі з Наливайченком, який уже зараз може претендувати на лідера об’єднаної опозиції.