Суд встановив: доброволець захищав Україну

Деснянський суд Чернігова встановив юридичний факт участі пораненого чернігівського добровольця Олександра Лапи в бойових діях, пов’язаних із захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на Сході держави. Про це повідомляє керівник Чернігівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка«Справедливість» Оксана Голубова.

IMG_9306

«Наш правовий центр супроводжує в судах кілька справ добровольців, які захищали і захищають Україну в зоні АТО. Але влада не хоче тепер віддати їм свій борг, не хоче допомагати їм зараз, тому такі суди для наших юристів — не рідкість, на жаль. Це — друга виграна справа», — сказала вона.

Олександр Лапа воював у районі Авдіївки, Красногорівки, Дослідного та отримав осколкове поранення під час бою в районі шахти Бутівка.

Нагадаємо, Деснянський суд Чернігова в середині листопада 2016 року встановив юридичний факт участі добровольця Олександра Бабіча в бойових діях, пов’язаних із захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

sud r3

Теги: Чернігів