«Справедливість» прийшла з вимогами до Адміністрації президента

Тисячі активістів Руху «Справедливість» прийшли сьогодні з політичними вимогами під будівлі Адміністрації президента та Верховної Ради. Люди з’їхалися з усієї України, аби влада їх нарешті почула.

Головні вимоги «Справедливості» — зняти недоторканність з народних депутатів, президента та суддів, створити Антикорупційний суд та якнайшвидше внести зміни до виборчого законодавста і затвердити процедуру імпічмента президента.

«Ми прийшли сьогодні підтримати простих людей, життя яких не змінилося на краще після Революції Гідності — докорінна зміна системи влади залишається нереалізованою.

Рівно рік тому ми передали до АП 300 томів заяв постраждалих від дій офшорників при владі. До сьогоднішнього дня ніхто не притягнутий до відповідальності, а гроші, вкрадені чиновниками, не повернуто до українського бюджету», — наголосив лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко під будівлею Адміністрації президента.

Саме там відбулися сутички з правоохоронцями, адже влада відгородилася від людей парканами та виставила кордони із нацгвардійців.

«Ситуація за рік лише погіршилася, — якщо минулого разу влада хоча б зробила вигляд, що почула наші вимоги, сьогодні виставила проти нас правоохоронців і чотири паркани. До людей навіть ніхто не вийшов», — прокоментував ситуацію керівник Секретаріату Руху Руслан Колєсніков.

До Руху «Справедливість» приєдналися партія «Патріот» та кількадесят громадських організацій і разом рушили на мітінг під Верховну Раду, де тисячі людей вимагають провести Велику політичну реформу.