Експерти УЄФА відпрацьовують заходи на убезпечення команд і глядачів на завтрашній грі Аякса із Манчестером,- Лубківський

Після теракту на стадіоні в Манчестері відбулися безпекові наради у Ніоні та Стокгольмі
Страшний теракт у Манчестері уже зумовив підвищення і без того безпрецендно високого рівня безпеки на матчі фіналу Ліги Європи, що відбудеться вже завтра у Стокгольмі між Аяксом і Манчестер Юнайтед, — наголосив екс- директор турніру УЄФА «Євро-2012» в Україні, координатор руху «Справедливість» Маркіян Лубківський.

За його словами, після нічного теракту, вже відбулися безпекові наради і в штаб-квартирі УЄФА в Ніоні і в тимчасовому офісі організації у Стокгольмі: «Зараз експерти УЄФА відпрацьовують широкомасштабні та ефективні заходи на упередження і убезпечення глядачів та команд, (як на стадіоні, так і в місцях найбільшого скупчення вболівальників) спільно з шведськими правоохоронцями».

За словами Лубківського особливу увагу з точки зору безпеки буде приділено і фінальному матчу Ліги чемпіонів між мадридським Реалом та туринським Ювентусом, що пройде 3 червня ц.р. у Кардиффі.

«Щоб все було мирно і безпечно!»- підкреслив М.Лубківський