Волонтери мають їздити на передову з дитячими малюнками, а не генераторами, — Руслан Колєсніков

Заступник керівника Руху «Справедливість», волонтер Руслан Колєсніков вважає, що держава не у повній мірі виконує свої обов’язки перед бійцями на передовій. Про це він заявив під час прес-конференції у Дніпрі після чергової поїздки у зону АТО.

IMG_2276

«У 2014 році я пішов добровольцем захищати свою країну і дуже добре розумію, в яких умовах доводиться воювати нашим хлопцям. Дуже важливо мати хоча б елементарні санітарні можливості. Тому я щиро радію «Модулю життя», який наш Рух «Справедливість» передав на фронт.

Я переконаний, що за майже 3 роки війни держава могла зробити так, щоб волонтери їздили на передову з дитячими малюнками, а не, наприклад, генераторами. Потрібно змінювати цю ситуацію, щоб тягар відповідальності лежав, у першу чергу, на владі, а не на волонтерах», — сказав він.

IMG_2277

Нагадаємо, що Рух «Справедливість» та наш лідер Валентин Наливайченко вчергове відвіз українським захисникам санітарний модуль, який слугуватиме воїнам 30 Окремої механізованої бригади та медикам ПДМШ, які базуються у Волновасі. Відмінність саме цього модулю в тому, що тут облаштували куточок, де лікарі матимуть змогу провести медичний огляд та надати першу допомогу.