«Справедливість» святкувала День міста Білої Церкви разом із дітьми з дитячого будинку

Жителі Білої Церкви святкували 985 річницю з дня заснування. Місто сивої давнини та європейських перспектив із розмахом відзначало цю дату. Численні заходи, що відбувались в цей день у місті, давали можливість кожному жителю бути задіяним, або відвідати Міську Святкову Дефіляду, концерт класичної музики в Олександрії, прийняти участь в кварталі проектів, етно-зоні, лекторії, розважитись на концерті що проходив на Леваневського. А ще — велопарад, сімейний квартал, ретро-простір для активних пенсіонерів, екскурсії та спортивні розваги, літературний куточок та дискотека 90-их в парку Шевченка.

Подарувати в цей день радість дітям, які знаходяться в Спеціалізованому Обласному будинку дитини, вирішили члени Білоцерківської міської та Білоцерківської районної організації Руху «Справедливість». Адже малеча не в змозі була завітати на свято, бо заклад в той час був на карантині через вірусну інфекцію.

Подарунки відвідувачів прийшлись до вподоби малюкам. Були там солодощі, овочі, фрукти, одяг та приладдя для творчого розвитку та навчання дітей, а ще взяли з собою і часник та цибулю щоб швидше одужували ті, хто захворів.

У червні в Міжнародний день захисту дітей представники Руху В. Наливайченка «Справедливість» також влаштовували веселе свято для дітвори цього закладу.

Опікуватись дітьми-сиротами, дітьми, які залишилися без піклування батьків, дітьми з вадами фізичного та розумового розвитку, які тимчасово знаходяться за заявами своїх батьків — є турботою про тих, хто потребує реальної допомоги.

Представники Руху «Справедливість» вважають за потрібне нагадувати суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. В той час, коли в нашій країні йдуть бойові дії на сході, сотні дітей залишаються сиротами, без даху над головою, без батьківської опіки, ми маємо прикладати максимум зусиль для забезпечення міцного миру як єдиної гарантії щастя дітей.

Партійні організації Руху «Справедливість» в м. Біла Церква та Білоцерківському районі й надалі налаштовані опікуватись вихованцями та підтримувати даний дитячий будинок.