Скажи «Ні!» хімічним відходам!

У понеділок, 12 червня 2017 року, з 13:30 до 17:00 мешканці смт Бородянка вийдуть на мирну акцію простесту на площу перед приміщенням селищної ради (вул. Центральна, 230). 

Мешканці Бородянки б’ють на сполох, бо їхнім життям, їхніх дітей та онуків загрожує реальна небезпека – хімічна загроза! За згодою селищного голови та деяких місцевих депутатів надаються дозволи на розробку проектів землеустрою для відведення земельних ділянок в оренду, а фактично — для розміщення підприємств хімічної промисловості, нафтобази та газосховища і вибухонебезпечного (патронного) приватного підприємства.

Якщо цього безладу не зупинити сьогодні, то вже завтра частина мешканців Київщини буде дихати окисом свинцю та парами ртуті, які входять до складу сухих фарб, що намагаються запустити у виробництво на території нашого селища кмітливі приватні підприємці ПП «Індастріалбуд» — заводу по виробництву порошкових фарб TM LACOVER.

Та це не єдина загроза. Завод боєприпасів недалеко від газорозподільної станції, церкви та школи, приватної забудови – бомба уповільненої дії – і в прямому і в переносному сенсі!

Ще одна небезпека — розміщення нафтобази  та газосховища (на відстані  30 м до житлових будинків). Крім того – залізниця, якою мають намір виконувати перевезення матеріалів нафтопереробної та газової промисловості проходить в межах водозабору, який постачає питною водою смт Бородянка. Поруч розташоване найбільше в Європі сховище скрапленого газу.

Не будьте байдужими! Підтримайте людей в боротьбі за життя без хімічних відходів!

Область прикрепленных файлов

Теги: Бородянка