Наливайченко: Наша дія тут і зараз — об’єднатися і спільно рухатися вперед!

Рух «Справедливість» і партія «Патріот» об’єднали свої сили

10 000 громадських активістів руху «Справедливість» та 807 громадських організацій у складі партії «Патріот» підписали сьогодні Меморандум про співпрацю та збереження української державності.

IMG_3372

«Наша політична пропозиція — об’єднатися та спільно рухатися вперед. Ми знаємо, як діяти чесно і патріотично. Ставати разом — означає ставати сильнішими. Розпорошеність — це не про нас»,- зауважив лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

На його переконання, організація з такою назвою, як «Патріот» продовжує традиції українського визвольного руху, а її очільник — Микола Голомша «мій добрий побратим вже багато років»,- підкреслив В. Наливайченко.

IMG_3416

Микола Голомша підкреслив, що патріоти визначилися із лідером. «Рух об’єднання патріотичних сил розпочався 9 березня, у День народження Т.Шевченка»,- нагадав він усім присутнім.

FullSizeRender

 

В. Наливайченко та М. Голомша підтвердили спільне прагнення очистити Україну від корупції, жити за Конституцією та готовність до об’єднання з громадськими патріотичними організаціями.

В. Наливайченко також поспілкувався з простими людьми, які прийшли висловити свою підтримку патріотичним організаціям.

photo_2017-04-20_16-34-22 (1)