Антикорупційний Майдан

Рух «Справедливість» підтримуватиме вимоги Антикорупційного Майдану під Солом‘янським судом.

IMG_2545

Зранку сотні активістів продовжують блокувати Солом‘янський суд, вимагаючи чесного правосуддя.

Напередодні активісти зібралися під Солом‘янським (колишній Шевченківський) судом на так званий Антикорупційний Майдан. Вони мають намір перешкодити спробі вивезти з суду голову ГФС Романа Насірова.

IMG_2544

«Ми бачимо як замість одного клану прийшов інший, набагато цинічніший. Тисячі добровольців сидят по тюрмах, а жодного корупціонера не покарано. Якщо ці суди не почнуть працювати на народ України, ми будемо судити цих суддів, які не пройшли люстрацію!»-висловив вимоги руху «Справедливість» заступник голови руху Руслан Колесников.

IMG_2546

Станом на 1 годину ночі понеділка 6 березня голову ГФС звільнили, але він не виходив із зали суду. Лікарі оцінюють його стан, як стабільний. Адвокати Насірова висловили побажання провести слідчі дії зі своїм клієнтом. Усі виїзди з будівлі Солом‘янського суду були перекриті активістами.

IMG_2547

«Сьогоднішнє зібрання – це зібрання гідності і справедливості. Це зібрання людей, які хочуть бачити свою країну чистішою . Те що відбулось впродовж останніх днів, це однозначно «плювок в обличчя» всім нам. Терпіти ніхто не буде.

Ситуація, яка сьогодні відбувається і на цьому Майдані, уважно відстежується нашими міжнародними партнерами, які не дадуть образити український народ. Але насамперед український народ не дасть себе образити. І в цьому наша велика сила і єдність», — наголосив координатор руху «Справедливість» Маркіян Лубківський.

IMG_2548

Прості кияни, які зі ЗМІ та соцмереж дізналися про те, що відбувається під Солом‘янським судом, обурилися, що «закон у неділю спить». Але ми, не спимо – стверджують активісти.

Блокування суду з вимогами чесного правосуддя продовжується.