«Справедливість» Закарпаття активно розбудовує місцеві осередки

Нещодавно установчі конференції Руху Наливайченка «Справедливість» провели у Перечинському, Великоберезнянському, Іршавському районах та у місті Хуст.

закарпаття 4
Люди переконані, що прийшов час змін і відтепер разом із Рухом «Справедливість» добиватимуться змін у державі. На зборах зібралися представники різних соціальних сфер, які живуть та працюють у цих районах. Серед них — і голова обласної регіональної організації партії Володимир Чубірко, який чітко окреслив основні завдання і цілі нової політичної сили в Україні та на регіональному рівні.
закарпаття 7«Сьогодні українська нація на межі відчаю. Змінюється влада, люди виходять на Майдани, але, на жаль, в державі нічого не змінюється. Причина цього закопана досить глибоко. Щоб не робив народ України з 2004 року, нашому суспільству не вдається сформувати дієвий державний механізм. Ті люди, які є і були при владі в той чи іншій період не цінують цю країну, вона їм не потрібна. Україна перетворилася на систему відмивання коштів на різних рівнях і за різними схемами. Це замкнуте коло необхідно розірвати. І «Справедливість» здатна це зробити!» — заявив Володимир Чубірко.
У всіх вищезгаданих районах керівниками обрали молодих прогресивних політиків: Іршавську райорганізацію очолив Михайло Кобаль, актив міста Хустськ обрав собі керівником Богдана Гичку, Перечинський районний осередок обрав собі за керівника Євгена Паніна, Великоберезнянський – Євгена Малакеєва.