Лубківський: Україна має розуміти, чим може зацікавити Америку

Дипломат, координатор Руху «Справедливість» Маркіян Лубківський в програмі «Велика інтерв’ю» з Євгеном Кисельовим висловив переконання, що новообраний президент США не буде загравати з Російською Федерацією.

«Його позиція щодо Росії будео досить жорсткою як бізнесмена і як людини, яка вміє відстоювати свій економічний інтерес», — підкреслив Лубківський. Республіканець Дональд Трамп буде абсолютно проамериканським президентом, тому його позиція щодо всього світу буде прагматична і предметна, переконаний дипломат.

Доба Трампа – доба консерватизму, його політика, скоріше за все, спрямована на те щоб навести лад у своїй країні Америка для американців Перед Україною постає питання: чим україна може зацікавити адміністрацію Трампа, щоб отримати підтримку Сполучених Штатів? Триденний візит лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка, чисельні переговори з представниками адміністрації Дональда Трампа засвідчують: у першу чергу це – реальна боротьба з корупцією в нашій країні, наголошує Маркіян Лубківський. Це дасть нам змогу запропонувати Америці можливості для захисту свого біснесу в Україні, можливість інвестувати в Україну з найменшими ризиками.

Такод дипломат зуважив, що у Америки є певні плани щодо розміщення виробництва саме на теренах України.