Рух “Справедливість” на Львівщині йде на вибори

photo880124166176614927Зустрітися з виборцями та підтримати кандидатів у депутати до трьох об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на Львівщину приїхав заступник лідера Руху “Справедливість” Руслан Колєсніков. “Сьогодні на Львівщині. Дуже болить за людей, з якими спілкуємося!” – написав він у своєму Фейсбуці.

photo880124166176614929

Зранку Руслан Колєсніков, керівник Львівської обласної організації Руху Петро Колодій та кандидат на посаду голови Судовишнянської ОТГ Юрій Кужда відвідали Судововишнянський навчально-виховний комплекс. Після зустрічі з трудовим колективом НВК Руслан Колєсніков відзначив: “Втомлені вчителі. Втомлені постійними приниженнями влади, які називають «реформами», та мізерними зарплатами. Однак ці люди не втратили доброти та віри у справедливість! Спілкувався з ними і щохвилини впевнювався: Україна встане з колін!”.

В “Українському домі” міста Судова Вишня представники Руху Наливайченка зустрілися з місцевими мешканцями. Маючи купу місцевих проблем – розбиті дороги, відсутність освітлення, можливе закриття місцевої лікарні та ще купу стандартних негараздів, до яких призвела злочинна бездіяльність влади, ці справжні патріоти України не опустили руки. У лідері Руху “Справедливість” Валентинові Наливайченку вони бачать людину, яка зможе вивести нашу країну з кризи, до якої нас привела нинішня влада клептократів! “Наш народ готовий до боротьби за збереження державності на передовій. Люди готові до боротьби за гідне життя з внутрішнім ворогом — корупціонерами при владі. Я впевнений: якщо люди, ледве зводячи кінці з кінцями, живуть за принципом “Справедливість. Чесність. Відповідальність” – державу не здолати ні Росії, ні офшорникам, які вже скоро з владних крісел пересядуть на лаву підсудних!” – наголосив після зустрічі з місцевою громадою заступник Наливайченка.

photo880124166176614926

Руслан Колєсніков під час ефіру на Львівській телерадіокомпанії подякував кожному представнику Судовишнянської, Мостиської та Шегинської громад за довіру кандидатам від Руху “Справедливість”. Окремо закликав підтримати Юрія Кужду, який балотується на пост голови Судовишнянської ОТГ: “Вкотре за сьогоднішній день впевнився: таким, як цей молодий чоловік, місце у владі. Розумний, досвідчений, виважений, професійний, готовий змінювати себе та свою країну. Його покликання – допомагати людям, адже він – лікар, який у цьому році став завідувачем відділення травматології Судовишнянської лікарні. 18 грудня Юрій балотуватиметься на посаду голови Судовишнянської об’єднаної територіальної громади. Підтримайте його! Вірю в перемогу Юрія та пишаюся нашою командою на Львівщині. Це справжні патріоти України — справедливі, чесні, відповідальні!” – зауважив під час ефіру заступник Наливайченка Руслан Колєсніков.

photo880124166176614930 photo880124166176614931